Nyheter

L5 Navigation lanserar L5 U3D-S

L5 U3D-S är en lättbegriplig fältapp för GNSS-mätning, såsom inmätning och utsättning. Som dessutom är en del av vår U3D-serie som hittills funnits till grävmaskin, hjullastare och grävlastare. Nu tar vi alltså den uppskattade mjukvaran ut ur hytten.

Tanken är att den här fältappen för mätning ska bli både en förlängd arm av maskinstyrningslösningarna men även fungera som en riktigt smidig fristående lösning. Oavsett om du vill kunna åka ut till projekten innan maskinerna transporteras dit för att kontrollera och kanske mäta in något eller om du jobbar dag ut och dag in med mätning ska U3D-S göra din vardag smidigare.

Den passar dessutom utmärkt för dig som gör egna jobb och vill kunna skapa enklare modeller som du sedan kan dela till dina maskiner. U3D-S är givetvis ansluten till samma molntjänst, Unicontrol Cloud, som övriga lösningar vilket ger dig ett extremt lättsamt arbetsflöde med inmätningsdata och modeller.

U3D-S körs på Android som ger dig en flexibel och bekant användarmiljö med möjlighet att köra andra appar på samma enhet.

För mer information kontakta din lokala L5 representant.