Nyheter

En egen manburen GNSS-utrustning möjliggör att du med enkelhet kan göra både inmätning och utsättning. Med våra väldigt användarvänliga mjukvaror är du igång på nolltid. Tack vare att tilt är inkluderat behöver du inte ens hålla koll på libellen!

I denna kampanj har vi dessutom bakat in 3 års Funktionsavtal, vilket innebär att du har allt som behövs för att kunna använda utrustningen i tre år utan tillkommande kostnader. GNSS-mottagaren L5 M-Max är en flexibel mottagare som redan från start har allt som krävs med både integrerat 4G-modem och radiomodem, vilket ger dig möjlighet att köra mot till exempel SWEPOS nätverksRTK-tjänst men även mot lokala bas-/referensstationer. Välj själv mellan fältapparna L5 U3D-S och SurPad.

Observera att kampanjen gäller ett begränsat antal enheter och som längst till 2023-12-31